Sami Sipahi Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde farklılık yaratarak değişimin odağı, saygın ve geleneği olan öncü bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi hayata hazırlamak.

Başarılar: Yıldızlar Kız Futsal takımımız Eskişehir okullar arası elemelerde il 2. olmuştur.

Saatler: 13:40-19:20
Isınma: Doğalgaz kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ssipahi.meb.k12.tr

Adres - Okulumuz Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu binasında öğrenime devam etmektedir.

Öğretim Şekli :Tekli (öğleci)

Yerleşim Yeri - Gökmeydan Mah.Laleler SokakNo:46 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR (Geçici bir süre Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu binasında öğrenime devam etmektedir.)

Ulaşım A)10-24, 15-25, 44 numaralı dolmuşlar okulumuzun kapısının önünden, B) 14nolu otobüs hattı okulumuzun yakınındaki dedeefendi caddesinden, C) 9 numaralı otobüs hattı okulumuzun yakınındaki 19 mayıs cadddesinden geçmektedir. D)1 nolu tramvay okulumuzun yakınındaki Borsa caddesinden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Merkez Odunpazarı ilçesinde yer almaktadır.(Geçici bir süre Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu binasında öğrenime devam etmektedir.)